Arrow
Arrow
Strandnyitás - 2021 -

Újra itt a nyár és nyit a Nádastó Szabadidőpark strand.

2021. június 25-től várunk minden új és régi vendégeinket.

Irány a Sándorfalvi Nádastó és Szabadidőpark!

Slider

 

STRAND

A több tóból álló tórendszer a horgászat szerelmeseit egész évben várja, a strandolni vágyók pedig május 15 - szeptember 30-ig élvezhetik a táj szépségit és a hűsítő vizet.

A mozogni vágyókat szabadtéri fitnesz park, játszótér, foci- és röplabda pálya és egy wakeboard pálya várja.

Részletek

 

 

HORGÁSZAT

Azt mondják a halak éjszaka jobban kapnak. Nálunk 24 órás horgászatra is lehetőség van március 20 - november 15-ig.

Gyertek és kapcsolódjatok ki nálunk a hétköznapok rohanásából! :)

 

Részletek

 

 

PROGRAMOK

A gyerekek nyalnának egy fagyit, apu inna egy sört, anyu pedig azon töri a fejét milyen ebédet adjon a családnak! Nem kell kétségbe esni, mert a strandszezon idején többféle egység is tárt karokkal várja az ide látogatókat. Van itt fagyizó, pizzéria, hamburgeres, hot-dogos, lángosos, meleg konyhás étterem és még koktélbár is. 

Részletek

Wakeboard is van már a sándorfalvi strandon, amely a változékony idő ellenére megnyitotta kapuit. A területet tovább bővítették, a belépők ára viszont nem változott.

forrás: www.delmagyar.hu

írta: Tímár Kriszta

Bár a víz még meglehetősen friss, a legelszántabb strandolók már birtokba vették a sándorfalvi Nádastó Szabadidőparkot. A bányatónál kialakított strand évről évre egyre népszerűbb: tavaly 52 ezer látogatója volt. Idén tovább bővült a terület, és új szolgáltatásokat is bevezettek.

– Újabb száz méteres partszakaszt takarítottunk ki, így az eddiginél több lett a férőhely. Ennek megfelelően a parkolót is bővítettük – mondta Tóth Gábor strandvezető. A belépő ára ugyanakkor nem változott a tavalyihoz képest, ráadásul a családi belépőt is lehet már délutáni, kedvezményes áron kérni.

 L3104839

Évek óta igény volt már, hogy élményprogramokat is tudjanak kínálni, ez idén megvalósult. Már működik a wakeboardpálya: a nagy tavon, a fürdésre kijelölt rész mögött lesz lehetőségük kipróbálni azoknak, akik szeretik az extrém sportokat. A játékokat külső szolgáltató üzemelteti – a szolgáltatások pluszpénzért vehetők igénybe, mert a strand vezetése úgy döntött, ezek árát nem építi be a belépő árába.

Az üzemeltetők gondoltak a sportbarátokra is: ők nagyképernyős tévén a strandon is szurkolhatnak a labdarúgó-Európa-bajnokságra kijutott magyar válogatottnak, de a riói nyári olimpiát is figyelmemmel kísérhetik.
A Nádastó másik része a horgászoké. – Áprilisban négy mázsa háromnyaras pontyot telepítettünk. Úgy tervezzük, hogy ezt három havonta megismételjük – mondta a strandvezető. A parton esőbeállókat is telepítettek.

Sokak kedvence, Dezső is visszatért: a hattyú, amely a horgásztavon úszkál, és időnként a strandolók közé is kitotyog, egyelőre egyedül van, de remélhetőleg idén is itt lesz a párja, és a Nádastón költenek majd, ahogyan már több éve.

További képek:

fotók: Török János

[widgetkit id=8]

Közelgő események

Események nem találhatóak

Bemutatkozó videó

Bemutatkozó videó

Eseménynaptár

loader
nadasto2014_09.jpg