Arrow
Arrow
Strandnyitás - 2021 -

Újra itt a nyár és nyit a Nádastó Szabadidőpark strand.

2021. június 25-től várunk minden új és régi vendégeinket.

Irány a Sándorfalvi Nádastó és Szabadidőpark!

Slider

 

STRAND

A több tóból álló tórendszer a horgászat szerelmeseit egész évben várja, a strandolni vágyók pedig május 15 - szeptember 30-ig élvezhetik a táj szépségit és a hűsítő vizet.

A mozogni vágyókat szabadtéri fitnesz park, játszótér, foci- és röplabda pálya és egy wakeboard pálya várja.

Részletek

 

 

HORGÁSZAT

Azt mondják a halak éjszaka jobban kapnak. Nálunk 24 órás horgászatra is lehetőség van március 20 - november 15-ig.

Gyertek és kapcsolódjatok ki nálunk a hétköznapok rohanásából! :)

 

Részletek

 

 

PROGRAMOK

A gyerekek nyalnának egy fagyit, apu inna egy sört, anyu pedig azon töri a fejét milyen ebédet adjon a családnak! Nem kell kétségbe esni, mert a strandszezon idején többféle egység is tárt karokkal várja az ide látogatókat. Van itt fagyizó, pizzéria, hamburgeres, hot-dogos, lángosos, meleg konyhás étterem és még koktélbár is. 

Részletek

Több ezren menekültek el a kánikula elől a hétvégén a Sándorfalvi Nádastó és Szabadidőparkba. Jó minőségű víz, „bícshangulat" és tisztaság. Az olcsó belépőn kívül ez a strand legfőbb vonzereje.

Nincs új a nap alatt: ha kánikula van, akkor a strandon érzi a legjobban magát a magyar. A Sándorfalvi Nádastó és Szabadidőparkban szombaton és vasárnap ötezren élvezték a hűs habokat. – Szombaton 2200-an, vasárnap 2800-an váltottak jegyet. Egyszerre általában 1500-1700-an vannak a strandon. A napi rekordunk 3070 vendég volt – mondta Bene Gyöngyi strandvezető. 

A belépő alacsony ára, a jó minőségű víz, a „bícshangulat" és a tisztaság: vasárnap ezeket sorolták fel lapunknak legfőbb érvként a strandolók, hogy miért szeretik Csongrád megyében a legjobban a sándorfalvi tavat. A fiatal srácok még azt is hozzátették: itt vannak a legjobb csajok. 
Évente 40 ezren élvezik a sándorfalvi Riviérát, közülük 30 ezren nem helybeliek. Szegedről is megéri ide kiruccanni, a felnőtt napijegy 750 forintba kerül. A büféárak is barátságosak: a sima lángost 260 forintért adják, a korsó sörért 350, a sima hot dogért 295, a 45 centis pizzaszeletért 400 forintot kell fizetni.

L3035955

Minden társadalmi réteg megtalálható a strandon: a parkolóban jól megfért közvetlenül egymás mellett a piros színű Lada és a fekete színű Mercedes. A büfések keze alatt is égett a munka ebédidőben. A lángosos előtt hosszú sor állt, a melegtől kipirult arcú asszonyok csak annyit tudtak mondani, hogy ilyen kánikulai hétvégén naponta alsó hangon legalább 500 „magyar pizzát" kell megúsztatniuk a forró olajban. A lángoson kívül a jéghideg sör és a jégkrém volt a hétvége slágere a strandon. 

Aki jó napot választ ki magának a pancsolásra, könnyen botolhat celebekbe. Most szombaton Nagy Sándor színész süttette itt a hasát, míg múlt héten a Back II Black együttes Csongrádról elszármazott énekese, Abebe Dániel lubickolt a habokban.

[widgetkit id=7]

 

fotó: Schmidt Andrea

forrás: www.delmagyar.hu

Közelgő események

Események nem találhatóak

Bemutatkozó videó

Bemutatkozó videó

Eseménynaptár

loader
nadasto2014_14.jpg